Sport

Naše společnost začala na výrobě sportovních vozíků. Od té doby jsme výrazně rozšířili portfolio sportovního vybavení a pokračujeme v tom, co nám jde nejlépe a co máme nejradši.

Modely

Sporta ONE

Cena na dotaz (dle konfigurace)

Vlajková loď našich sportovních vozíků – Sporta ONE – je na míru a precizně vyrobený vozík z hliníku AL 7020. Nabízí vysoce kvalitní textil, kožené rohy zádové opěrky a velice pevná kola Spinergy. Vozík je dále vybaven sportovními vidličkami a kolečky vlastní produkce a může být doplněn extra pevnou a lehkou karbonovou stupačkou a karbonovou sedací deskou.

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz

Sporta KURT

Cena na dotaz (dle konfigurace)

Na míru (#BESPOKE) vyrobený badmintonový/tenisový vozík Sporta KURT s nastavitelnými karbonovými kolenními opěrkami, které sportovci umožňují oporu v extrémních pozicích. Ve výbavě nechybí velmi pevná a lehká kola Spinergy, eloxované, pogumované, lakované, či vinylové obruče, kvalitní textil s koženými rohy zádové opěrky a v neposlední řadě i vícevrstvý sedací polštář pro příjemnější a bezpečnější hru.

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz

Sporta TAKT

Cena na dotaz (dle konfigurace)

Rytmus, elegance, výraz a souznění. Při tanci se Sporta TAKT stává dokonale splývající součástí těla. Každý, byť nejjemnější, pohyb se bezchybně přenáší na lehounký a vyvážený rám. Ten se díky skloněným hnacím kolům a harmonickému chodu malých stabilizačních koleček, jako by vznáší prostorem. Drží tempo ať už jde o táhlé citlivé pasáže či intenzivní staccato, kdy se při každém úderu náhle mění směr. Díky #BESPOKE metodě Sporta TAKT podtrhne styl do nejmenšího detailu. Je to ve Vašich rukou.

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz

Reaktor

Cena na dotaz (dle konfigurace)

Těžká váha naší nabídky – to je Reaktor. V obranné i útočné variantě, na míru vyráběný speciál pro ragby vozíčkářů. Maximální požadavky na odolnost řeší zodpovědně dimenzovaná konstrukce z hliníku 7020 a obranný nárazník z nerezové oceli. Rám doplňují kola Spinergy se středy a silnými středovými osami vlastní konstrukce a produkce i textil vyráběný s ohledem na vysokou zátěž. Reaktor budí respekt stejně jako sport, pro který je určen a ragbisté samotní.

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz

eSporta

Cena na dotaz (dle konfigurace)

Představujeme první sportovní elektrický vozík na Powerchair Hockey vyráběný v České republice. Vysoce individuálně vyrobený rám přímo vychází z našeho mechanického sportovního vozíku Ultina Sporta, váží pouhých 12 kg a je doplněn o extrémně výkonnou motorovou jednotku renomovaného výrobce ElectroCraft®. Vozík splňuje veškerá pravidla IWAS Powerchair Hockey. S Ultinou eSporta si užijete tento sport naplno a bez technických limitů.

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz

  • Rám ze slitiny hliníku 7020
  • Pohodlný a bezpečný textil s koženými prvky
  • Rychlost 15+
  • Vysoká akcelerace, točivost a brzdný účinek
  • Booster 300 % síly motorů
  • Gyroskop
  • Jednoduchý joystick zaměřený pouze na samotnou hru
  • Bluetooth komunikace s možností detailního nastavení řídící jednotky přes chytrý telefon
  • Snadno vyměnitelné baterie i během zápasu
  • 4 stabilizační kolečka

VASA

Cena od 29 900 Kč

Kdo říkal, že v zimě není venku co dělat? VASA umožní náročný trénink pod bodem mrazu a dostanete se s ní sněhobílými scenériemi na dříve nemyslitelná místa. Jednoduchou, skládací a lehkou konstrukci na míru si na výlet do hor snadno sami naložíte do auta. VASA lze barevně přizpůsobit na přání. To se týká nejen rámu z odolné slitiny hliníku AL 7020, ale také kvalitního textilu z naší dílny. Sami si totiž šijeme i komfortní zádovou opěrku, obal na podsedák i neoprenový fusak, který pomáhá udržet tělesné teplo.

Kontakt pro informace a objednávku: jan.herman@ultina.cz

Horizont (set)

Cena od 44 900 Kč

Parapaddleboarding – sport, který se zrodil přesně v den, kdy jsme k paddleboardovému plováku připevnili prototyp sedačky Horizont a vyrazili na první testovací jízdu. Pocity, které zažívá sportovec při jízdě na plováku se sedačkou Horizont jsou zcela srovnatelné s pocity stojícího paddleboardisty a to je pro nás důležité – Ultina Horizont rozšiřuje obzory. Sedačka je lehká, nastavitelná a snadno složitelná. Při výrobě textilních doplňků se opíráme především o neopren a další voděodolné materiály. Horizont set obsahuje:

  • Horizont sedačka (lze i samostatně od 29 900 Kč)
  • Plovák s úchyty
  • Pádlo, pumpa, vak na plovák, vak na sedačku, základní montážní sada, upevňovací řemínky

Kontakt pro informace a objednávku: miroslav.sperk@ultina.cz